Difarina Indra - OM ADELLA – Aku Ikhlas MP3

Difarina Indra - OM ADELLA – Aku Ikhlas

Listen: 484

Release Date: 13 August 2021




Deskripsi:

Title: Aku Ikhlas
Contributing Artist: Difarina Indra - OM ADELLA
Album: Aku Ikhlas – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Difarina Indra - OM ADELLA – Aku Ikhlas

aku.. nglakoni kabeh iki
ikhlas seko ning ati
nggo sliramu..
duh kang mas.. sepurane yen aku
nggawe loro atimu
aku.. ora menghargai
 
koe sing gemati..
yowes rapopo.. rasah digetuni..
cukup aku ngerti perjuanganku
dadi esemmu.. ning uripmu..
 
Reff :

sak jembare segoro
aku ikhlas yen akhire
kudu nompo loro iki
tu..lung ojo koe ninggalke aku
a..ku.. pe..ngen ning sandingmu..

 yowes rapopo.. rasah digetuni
cukup aku ngerti perjuangankul
dadi esemmu.. ning uripmu..

Reff :
sak jembare segoro
aku ikhlas yen akhire
kudu nompo loro iki
tu..lung ojo koe ninggalke aku
a..ku.. pe..ngen ning sandingmu..
 
pancen iki dalane
aku raiso nompo    
aku wis iso nerimo
tapi aku sing ora lilo

pengenmu ke..pie
pengenku nyanding koe
wes lalekke aku
tak cobo nompo anane 

mungkin wis takdire
kudu dikuatke
nompo.. kenyataane
aku ro koe.
pancen.. dudu jodone

Home