Yeni Inka ft New Pallapa – Ojo Nangis MP3

Yeni Inka ft New Pallapa – Ojo Nangis

Listen: 2

Release Date: 13 August 2021




Deskripsi:

Title: Ojo Nangis
Contributing Artist: Yeni Inka ft New Pallapa
Album: Ojo Nangis – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka ft New Pallapa – Ojo Nangis

Mbiyen mbok perjuangke
Saiki mbok sia siake
Aku sing selalu ono pas kowe loro
Pas kowe durung sopo sopo

Aku wis jogo ati
Kowe dolanan neng buri
Kabeh sing tak perjuangke sio sio
Kowe milih karo sing luwih mulyo

Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe
Mending pisah, aku wes ra betah
Wes kebacut getun, kulo nderek langkung
Tresno wis rampung

Ojo nangis
Sing uwes yo uwes (yo uwes)
Seng ilang ben ilang
Cukup aku kelaran laran

Aku nyerah (aku nyerah)
Seng bubrah ben bubrah (ben bubrah)
Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru jerune

Kudune ngati ati
Opo meneh yen bab ati
Kudu mlaku dewe dewe
Larane tak tanggung dewe

Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe
Mending pisah, aku wes ra betah
Wes kebacut getun, kulo nderek langkung
Tresno wis rampung

Home