Mala Agatha – Suka Dia MP3

Mala Agatha – Suka Dia

Listen: 369

Release Date: 26 April 2021




Deskripsi:

Title: Suka Dia
Contributing Artist: Mala Agatha
Album: Suka Dia – Single
Genre: Dangdut
Year: 2019
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Mala Agatha – Suka Dia

Nggo kowe sing ono ning ati
Rungokno aku leh nyanyi
Kabeh sing kroso ning ati iki
Sing selalu terus menghantui

Lintang wengi tulung sampaikan padanya
Omongke aku suka pada dirinya
Aku wis ra iso omong opo
Pas mlaku bebarengan

Kudu piye meneh aku leh ngomongke
Supoyo aku gandeng selawase
Mugo aku iso ngomong kabeh
Nek aku suka pada dirinya

Deg degan atiku deg degan
Pas mlaku bebarengan
Opo kowe ngroso koyo aku
Tresnaku dinggo sliramu

Lintang wengi tulung sampaikan padanya
Omongke aku suka pada dirinya
Aku wis ra iso ngomong opo
Pas mlaku bebarengan

Kudu piye meneh aku leh ngomongke
Supoyo aku gandeng selawase
Mugo aku iso ngomong kabeh
Nek aku suka pada dirinya

Lintang wengi tulung sampaikan padanya
Omongke aku suka pada dirinya
Aku wis ra iso ngomong opo
Pas mlaku bebarengan

Kudu piye meneh aku leh ngomongke
Supoyo aku gandeng selawase
Mugo aku iso ngomong kabeh
Nek aku suka pada dirinya

Home