Esa Risty – Ojo Nangis | DJ Jaranan MP3

Esa Risty – Ojo Nangis | DJ Jaranan

Listen: 192

Release Date: 14 August 2021




Deskripsi:

Title: Ojo Nangis | DJ Jaranan
Contributing Artist: Esa Risty
Album: Ojo Nangis – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Esa Risty – Ojo Nangis | DJ Jaranan

Mbiyen mbok perjuangke
Saiki mbok sia-siake
Aku sing s'lalu ono pas kowe loro
Pas kowe durung sopo-sopo 

Aku wis njogo ati
Kowe dolanan ning mburi
Kabeh sing tak perjuangke sio-sio
Kowe milih karo sing luwih mulyo 

Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe
Mending pisah, aku wis ra betah
Wis kebacut getun kulo nderek langkung
Tresno wis rampung 

Ojo nangis 
Sing uwis, yo uwis 
Sing ilang, ben ilang
Cukup aku kelaran-laran 

Aku nyerah 
Sing bubrah, ben bubrah
Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune 

Kudune ngati-ati
Opo maneh yen bab ati
Kudu mlaku dhewe-dhewe
Larane tak tanggung dhewe 

Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe
Mending pisah, aku wis ra betah
Wis kebacut getun kulo nderek langkung
Tresno wis rampung 

Ojo nangis 
Sing uwis, yo uwis 
Sing ilang, ben ilang
Cukup aku kelaran-laran 

Aku nyerah 
Sing bubrah, ben bubrah 
Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune 

Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune

Home