Tasya Rosmala ft New Pallapa – Jagat Tresno MP3

Tasya Rosmala ft New Pallapa – Jagat Tresno

Listen: 126

Release Date: 18 August 2021




Deskripsi:

Title: Jagat Tresno
Contributing Artist: Tasya Rosmala ft New Pallapa
Album: Jagat Tresno – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Tasya Rosmala ft New Pallapa – Jagat Tresno

Binarung sworo angin
Lan jemblegur ombak segoro
Ngilingake sliramu kang Tansah tak tresno

Lintang semburat ing tawang
Ning langit sinare gumebyar
Ngancani sepiku
Ku melayang ngamboro

Ning angin tak titipne
Gedine roso tresno
Sepi tanpo sliramu
Koyo godong garing
Kang mabur lelimengan

Pinginku sesandingan
Makantar geni asmoro
Biso madangi sukmo
Lan tombo kasmaran
Jiwo kalbu jagad tresno

Binarung sworo angin
Lan jemblegur ombak segoro
Ngilingake sliramu kang Tansah tak tresno

Lintang semburat ing tawang
Ning langit sinare gumebyar
Ngancani sepiku
Ku melayang ngamboro

Ning angin tak titipne
Gedine roso tresno
Sepi tanpo sliramu
Koyo godong garing
Kang mabur lelimengan

Pinginku sesandingan
Makantar geni asmoro
Biso madangi sukmo
Lan tombo kasmaran
Jiwo kalbu jagad tresno

Home