Yeni Inka – Lintang Sewengi | Ndarboy Genk MP3

Yeni Inka – Lintang Sewengi | Ndarboy Genk

Listen: 880

Release Date: 20 August 2021




Deskripsi:

Title: Lintang Sewengi | Ndarboy Genk
Contributing Artist: Yeni Inka
Album: Lintang Sewengi – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka – Lintang Sewengi | Ndarboy Genk

yen ono salah neng uripku
kulo nyuwun pangapuramu
aku sih pengen lanjut
senajan wis kebacut
tak akoni aku sing luput

udan udanno sing gedi
klintirno eluhku iki
gowono mili, ojo mbok go bali
salahku sing wingi uwis tak getuni

bubar ora tak baleni
remok redam ati iki
koyo ngene wong kelangan
rasane ora karuan
mergo salah dalan

lintang sewengi, cukup sewengi iki
rabakal tak nduweni, mung ngeridu ati
tresno mung sak kedep moto
kowe teko amung dadi godo

gebyar netramu, mung pandelengan semu
ngluluhke atiku, ninggal tatu jeru
aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae

bubar ora tak baleni, remok redam ati iki
koyo ngene wong kelangan, rasane ora karuan
mergo salah dalan

lintang sewengi, cukup sewengi iki
rabakal tak nduweni, mung ngeridu ati
tresno mung sak kedep moto
kowe teko amung dadi godo

gebyar netramu, mung pandelengan semu
ngluluhke atiku, ninggal tatu jeru
aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae
aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae
 

Home