Yeni Inka ft New Pallapa – Wedi Karo Bojomu MP3

Yeni Inka ft New Pallapa – Wedi Karo Bojomu

Listen: 244

Release Date: 21 August 2021




Deskripsi:

Title: Wedi Karo Bojomu
Contributing Artist: Yeni Inka ft New Pallapa
Album: Wedi Karo Bojomu – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka ft New Pallapa – Wedi Karo Bojomu

Hatiku yang resah takkan bisa tenang
Sebelum ku dengar indah suaramu
Tak sabar hatiku ingin menelfonmu
Tapi aku wedi karo bojomu

Salahkah diriku bila merindukanmu
Sedangkan Kau di sana juga merindukanku
Walaupun ku tahu kau ada yang memiliki
Tapi cintaku tetaplah untukmu

Ingin ku sms an wedi karo bojomu
Pengen telpon-telponan wedi karo bojomu
Pengen ku ngomong sayang wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki ra keno dilereni
Nanging aku wedi

Pengenku ketemuan wedi karo bojomu
Pengen kangen-kangenan wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki ra keno di lereni
Nanging aku wedi, wedi karo bojomu
Wedi karo bojomu wedi karo bojomu

Salahkah diriku bila merindukanmu
Sedang Kau di sana juga merindukanku
Walaupun ku tahu kau ada yang memiliki
Tapi cintaku tetaplah untukmu

Pengenku sms an wedi karo bojomu
Pengen telpon-telponan wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki ra keno dilereni
Nanging aku wedi

Home