Yeni Inka ft Brodin New Pallapa – Mister Mendem MP3

Yeni Inka ft Brodin New Pallapa – Mister Mendem

Listen: 1

Release Date: 25 August 2021




Deskripsi:

Title: Mister Mendem
Contributing Artist: Yeni Inka ft Brodin New Pallapa
Album: Mister Mendem – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka ft Brodin New Pallapa – Mister Mendem

Aku wis kondho, ciu marakke ciloko
Aku wis matur, mensen ning omongan nglantur
Wis tak kandani, yen vodka marakke lali
Bacut ngunjuk bir, kakean dadine kenthir

Ora tak gagas, penting sih so tuku beras
Ora tak anggep, penting anak bojo wareg
Ojo muna-muni, nuturi koyo kiai
Ditokke wae, yen klenger wis ndlosor dewe

Ra keno tak kandani, yen ngono aku ra sudi
Lilakno aku bali, wong tuwaku kuat ngingoni
Ojo cekak atimu, wis tak cukupke lelakonku
Pancene bener kandamu mergo mendem ngrusak awakku

Yen wis mari, konco-konco dipamiti
Sukur bage, mendem do ditinggalake
Selamat tinggal, kancaku lereno ndugal
Dongakno kuat, mendemku wis ora kumat

Home