Safira Inema – Lali Janjine MP3

Safira Inema – Lali Janjine

Listen: 472

Release Date: 26 August 2021




Deskripsi:

Title: Lali Janjine
Contributing Artist: Safira Inema
Album: Lali Janjine – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Safira Inema – Lali Janjine

Dino minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning tawang mangu
Nganti lingsir srengengene
Ono kene aku nunggu kowe

Tak sms ra balesi yen tak telpon
Malah kok pateni
Mangkel aku mangkel yen kepethuk
Irungmu mesti tak ciwel ciwel ciwel ciwel

Lali janjine kandane alesane
Mangkelake
Sopo wonge sing ra gelo
Kadung dandan kowe ora teko

Jan-jane kowe no ngendi
Gelagatmu sajak nyubriani
Atiku sujono
Kowe kencan karo wanito liyo

Home