Yeni Inka – Tak Ikhlasno MP3

Yeni Inka – Tak Ikhlasno

Listen: 438

Release Date: 26 August 2021




Deskripsi:

Title: Tak Ikhlasno
Contributing Artist: Yeni Inka
Album: Tak Ikhlasno – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka – Tak Ikhlasno

Ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo di hianati
Yen pancen uwes garise
Kowe gandeng karo dee
Mung dungoku, mugo langgeng saklawase

Sepine wengi iki
Ngridu ati
Seng tansah kelingan sliramu
Kowe Ninggal Aku

Ademe howo iki
Nggowo loro sing kang nyoto
mergo nyawang kowe
gandeng karo liyane

Yen pancen iki uwes garise 
aku ikhlas lahir batine 
Kabeh kudu tak lalekne
Masio abot sanggane

Ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo di hianati
Yen pancen uwes garise
Kowe gandeng karo dee
Mung dungoku, mugo langgeng saklawase

Home